Juletider

Hej alla läsare!
.
Nu är julen här med allt vad det innebär! Vi i Kenyaföreningen vill önska er alla en god jul och ett gott nytt år, och tacka alla våra medlemmar, månadsgivare och övriga sponsorer för ett fint och lyckosamt år.
.
Det har hänt mycket i föreningen det senaste året och vi har vuxit väldigt mycket skulle jag säga. Förra året vid den här tidpunkten planerade vi i Kenya Ung resan till Kenya för fullt, vaccin som skulle tas, biljetter som skulle bokas och scheman preliminärplaneras. När vi nått vår resas slutdestination i februari 2011 fick vi vara med om en resa för livet. En resa som får det att pirra i magen när jag tänker tillbaka på den, en resa som lärde oss mycket om människors missöden samtidigt som man i tacksamhet är glad för det man har.
.
En av tjejerna föreningen stödjer med skolgång.
.
Och det är väl just det julen handlar om, att vi ska vara tacksamma över det vi har och njuta av goda vänner och familjs sällskap. För mig och många andra, handlar julen också om att lite generösare än vanligt. Därför har jag ett par förslag till er! Om ni ska bort och hälsa på vänner och släktingar i jul och vill ge mer än bara en ask choklad, ge bort ett gåvobrev från Kenya Föreningen! Det funkar lite som ett vanligt "presentkort", man bestämmer en summa att ge bort som skänks till vår förening som oavkortat skänker pengarna vidare för att bygga vidare på våra olika projekt. Mitt andra förslag är att kika förbi Second handen och köpa något av våra nyanlända kenyanska smycken, passar bra som present när man ska iväg.
.
Mitt tredje och sista förslag är att ni blir medlemmar/månadsgivare i föreningen! Man får själv bestämma hur mycket man vill bidra med, vi är glada för alla droppar små (stora också för den delen..).
.
Det var allt för denna gång!
Ännu en gång: GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!
.
Vid tangentbordet
Sandy Klaff

RSS 2.0