Finbesök

Hej alla läsare!
.
Som dagens rubrik antyder kommer det finbesök till Sverige. Det är inte vem som helst som är på besök, utan vår älskade Mike Wachira! Han har jobbat ett par dagar i Norge och tar en snabbvisit till Sverige för att hälsa på nu i veckan. Han kommer på onsdag och stannar till helgen, kommer bli roligt att få se honom! Har saknat kenyanerna i vardagen, en månad med kenyaner gör avtryck!
.
Bild på Mike från när vi var i Kenya i våras, här firade vi hans födelsedag.
.
Några av er kanske har märkt att vår samarbetsorganisation Pendo Amani finns på Facebook? Lägg till dem som vän och bli uppdaterade om vilka evenemang som hålls och vad som görs på deras plan!
.
.
Det var allt denna gång!
Har ni frågor så är det bara att höra av sig till mig eller någon annan i föreningen!
Kramar
Sandy

Nyheter!

Hej alla läsare!
.
Nu har hösten kommit till Östergötland för detta år, och det är lika vackert som vanligt! På tal om vackra ting, bröllop ligger på min topplista över fina saker i livet, och vem har nu gift sig? Ingen mindre än vår käre och underbara kontaktperson och vän; Mike! Till hans bröllop har hans vänner här i Sverige samlat ihop till en gåva som han tackar för. Vi önskar honom all lycka i livet tillsammans med hans vackra fru Terry! Nedan följer några bilder från bröllopet, tagna från Facebook.
.
Den otroligt söta bruden, Terry!
.
Brudparet vid altaret!
.
Så vackra och lyckliga, här dansar de tillsammans.
.
Här är en avslutande bild från bröllopet.
.
Vill också skriva hur mycket Mike har betytt för föreningen, utan honom hade det inte gått. Han har ett stort, gott hjärta som jag (och alla som stött på honom) är tacksamma och glada över att få ha träffat, en personlighet man vill att fler ska ha.
.
Eftersom det var ett tag sedan jag uppdaterade här sist, så har jag fler nyheter att dela med mig av.
.
Teknikcollege på Bildningscentrum Facetten (klicka här för att komma till skolans hemsida) har skickat in ansökan om bidrag från Internationella Programkontoret nu i veckan, det var lite strul med det, men som vanligt löser sig allt till slut.
.
Förutom det så rullar allt inom föreningen på, särskilt bra går det för Second Handen. Det går så bra att vi nu letar fler saker att sälja. Har du något liggandes hemma som kan vara till större nytta hos någon annan? Hör gärna av dig, antingen här via bloggen eller via telefon (070-29 377 49, lättast att nå mig på helger, men vardagar efter kl 17)!
.
Vill också påminna er om hur man blir medlem, kostar endast 50 kr/år att bli medlem för studenter! Kika in på den här länken, för att veta mer.
.
Tack för denna gång!
Varma höst hälsningar
Sandy

RSS 2.0