Uppdateringar

Hej!
.
Sommarlovet har äntligen kommit men med avslappning kommer tyvärr också ofta sjukdom. Tror inte någon av oss i Kenya Ung är så där jättepigga, alla lite halvdana osv osv.. Jag har lite roliga nyheter och uppdateringar att komma med så var inte ledsna!
.
.
Second Handen som vi en gång för länge sedan startade men som nu Kenya Framtid tagit över går det väldigt bra för. Det rullar på och som man säger, många bäckar små.. Vi är i alla fall stolta över deras arbete där, men några som gjort en väldigt stor insats där är också Elin Nilsson, Anna Ericsson, Karin Andersson och Maria Samuelsson som möblerat om och fixat i ordning. Tack! Läs mer om deras dag på Second Handen här!
.
.
Vi har ju regelbunden kontakt med våra kära vänner i Kenya och vi vet nu att Studyroomet som vi startade efter vår resa, går det väldigt bra för även den. Det är uppskattat av ungdomarna och det funkar som vi har tänkt! (Läs mer om vad Studyrommet är här.)
.
PAYO = Pendo Amani Youth Organisation
.
.
Kolla! Duktiga ungdomar!! :-D
.
.
Och så här ser lokalen ut.. :-)
.
.
Känns helt otroligt att vi gått från drömmar om att kunna bidra till att göra det i verikligheten och på tal om drömmar..
.
.
Vår dröm om att få bygga en skola i Nairobi har blivit allvar! Vi har idag, Kenya Ung + Kenya Framtid, pengar att köpa mark i Nairobi! Vår förhoppning är att vi ska kunna knyta det samman med Bildningscentrum Facettens byggprogram. Det är inte 100% klart ännu, men det är mer verklighet än vad det var för två år sedan! Obeskrivligt, galet, sjukt, otroligt, kan hålla på hela dagen!
.
.
Men jag tror att det var allt för denna gång, fortsätt gärna kika in då och då för uppdatering.
.
.
Kramar
Sandy

RSS 2.0