Lite bilder

Hej där ute!
.
Här kommer ett litet bildinlägg med flickorna vars skolgång och husrum vi stödjer (de går på internatskolor). Några av dessa tjejer träffade vi dessutom när vi var i Kenya i våras, underbara flickor! :-)
.
Först ut är Jane, hon är "nyast" av tjejerna i föreningen och hon är en av de som vi träffade. När vi pratade med henne sa hon att religion är favoritämnet i skolan och att hon skulle kunna tänka sig att jobba inom kyrkan i framtiden.
.
.
.
Och här är Nelly! Hon är en väldigt utåtriktad tjej och väldigt trevlig, träffade nämligen henne också.
.
.
Detta är Anne, hon har varit med i föreningen sedan starten! :-)
.
.
Och sist men inte minst har vi Eve! Henne pratade jag (Sandy) i telefon med, och vilken schysst tjej! Hon tycker det är roligt med dans.
.
.
Och för er som hängt med tidigare (ni andra kan läsa detta inlägg, kolla särskilt in slutet) så förstår ni att planen att bygga en skola är på gång. Vår samarbetsparnet och vän Mike har en idé till själva byggnaden, har tycker att skolan kan se ut som bilden nedan. :-)
.
.
Intresserad av att stötta flickorna eller sponsra bygget? Det är bara att kommentera här på bloggen eller kontakta oss på mailen ([email protected])! Alla bidrag tas emot med tacksamhet!
.
Kramar
Sandy
RSS 2.0