Back in business

Jambo,

då var man hemma igen på allvar, tillbaka till skola och läxor. Jag (Sandy) kan med säkerhet säga att vi alla längtar galet mycket tillbaka till Kenya! Just nu är klockan 11 i Nairobi, och hade vi fortfarande varit där så hade vi troligen besökt någon organisation eller marknad just nu. Japp, det är det jag sitter och tänker på, hur det kunde ha varit om vi valt att stanna en vecka till.

Men vi har en termin att se fram emot med diverse aktiviteter för studenter och så vidare, och i ett försök att vara positiva så glömmer vi att vi har tusentals saker att hinna med innan dess. Together klarar vi allt, och efter denna livsresa som vi har varit med om vet vi vad vi behöver jobba mer med. Vi vet vad som behövs att göras, och vi kommer att göra det.

Nu måste jag kila iväg, vardagen kallar!
Kwaheri

Toolbox Sweden AB * G & J Henrikssons Måleri AB * Sandbergs Redovisning & Revision AB * Expander AB * Anders Hälsoklinik * ElektroTermo AB * Engströms Rör och Avloppservice * Falerum Kök AB * MK's Plåt & Vent AB * Åtvidabergs Hus och Takvåningar AB * Kulturhuset i Åtvidaberg * Åtvidabergs Sotning & Ventilationsservice * Åtvidabergs Rör AB * Åtvidaberg Hotell och Restaurang * Åtvidabergs Plåtslageri AB * Åtvidabergs Bygg Service AB * Mannes Bygg AB * Shell * Lina Nässén * Åtvidabergs Rotaryklubb* Folke Bernadottes Minnesfond * Programkontoret * Åtvidabergs Sparbank * Studieförbundet Bilda *

RSS 2.0