Bara några timmar kvar..

Hallå,

precis som rubriken säger så är det endast några timmar kvar till avgång! Klockan 17.15 lyfter planet från Linköpings flygplats för att föra oss närmre vår slutdestination: Nairobi.

De andra i vår ålder är i skolan, men vi har tagit ledigt för att kunna packa det sista och fixa i ordning oss själva (med andra ord, lugna ner oss en aning). Trots att det inte är första gången jag (Sandy) flyger så känner jag det där pirret i magen, att snart, snart ska vi åka! Väl på plats vet vi inte riktigt ännu hur det blir med uppdateringen av bloggen. En bärbar dator kommer att följa med ifrån Sverige och det kommer att finnas trådlöst Internet på vandrarhemmet där vi ska bo, men hur snabbt Internet det är vet vi ej. Därför har vi en gästbloggare här i Sverige som kanske kommer att blogga. Det är vår handledare, mentor och vän; Mimmi Ericsson. Hon hjälpt oss otroligt under projektens gång och skulle egentligen uppleva den här resan med oss, men det blir ju inte alltid som man vill. Vi kommer att sakna dig jättemycket Mimmi!!

Har inget mer att uppdatera er med för tillfället, nästa gång blir förhoppningsvis när vi är i Kenya! ;-)



Kwaheri!

Toolbox Sweden AB * G & J Henrikssons Måleri AB * Sandbergs Redovisning & Revision AB * Expander AB * Anders Hälsoklinik * ElektroTermo AB * Engströms Rör och Avloppservice * Falerum Kök AB * MK's Plåt & Vent AB * Åtvidabergs Hus och Takvåningar AB * Kulturhuset i Åtvidaberg * Åtvidabergs Sotning & Ventilationsservice * Åtvidabergs Rör AB * Åtvidaberg Hotell och Restaurang * Åtvidabergs Plåtslageri AB * Åtvidabergs Bygg Service AB * Mannes Bygg AB * Shell * Lina Nässén * Åtvidabergs Rotaryklubb* Folke Bernadottes Minnesfond * Programkontoret * Åtvidabergs Sparbank * Studieförbundet Bilda *
RSS 2.0